Hirdetés
. Hirdetés

Új Adobe e-dokumentum megoldás jelent meg

|

A nagyvállalati környezetben használható, elektronikus dokumentumokat PDF formátumúvá alakító szerveralkalmazás, az Adobe LiveCycle PDF Generator 7 az Acrobat Elements Server és a Distiller Server utóda.

Hirdetés

Az Adobe LiveCycle PDF Generator 7 segítségével munkafolyamataink szerves részévé tehetjük a keletkező elektronikus dokumentumok átalakítását és tárolását. A szoftver - az Adobe Acrobathoz hasonlóan - csaknam minden elterjedt, az irodai munkában előforduló dokumentumformátum (DOC, XLS, PPT, RTF, HTML, EPS), illetve képformátum (többek között JPG, PNG, TIFF) átalakítására képes. A kimeneti fájl minősége, biztonsági beállításainak egy része és célbajuttatási módja a felhasználók igényeihez és a szoftverkörnyezet sajátosságaihoz igazítható. A program - a LiveCycle termékcsalád többi tagjához hasonlóan - Java alkalmazásszerveren működik.

A PDF Generator mindenekelőtt olyan nagyvállalatok számára ajánlott, ahol igény van egységes dokumentumformátumok használatára, viszont az alkalmazottak és az irodai számítógépek nagy száma miatt túl sok problémát okozna az egyedi gépekre telepítendő Acrobat alapú megoldás. A szoftver a dokumentumkezeléssel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtó cégeknek, illetve rendszerintegrátoroknak is tökéletesen megfelelhet, amennyiben fent említett megoldás sikerrel beépíthető azok szolgáltatási kínálatába.

A PDF Generator háromféle formában jelenik meg:
- A PostScript változat a Distiller Server 6.0 utódjának tekinthető, tehát csak PostScript fájlok átalakítására képes.
- Az Elements változat, amely elődjénél, az Acrobat Elements Server 6.0-nál nemcsak gyorsabb, hanem bejelentkezés nélküli futtathatósága miatt biztonságosabb, nagyobb mértékben skálázható és testre is szabható.
- A Professional verzió, amely az Elements további funkciókkal kiegészített változata.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.