Hirdetés
. Hirdetés

Új belépő A3-as MFP a Sharptól

|

Mindenki másképp kínálja. A Sharp taktikája: minden extra nélkül kínál színes A3-as multifunkciós készülékeket. Az induló modellek tudása különféle opciókkal bővíthető, akár a nyomtatási-dokumentációs alkalmazások futtatásáig kiterjedően.

Hirdetés

Már tavaly is tanúi lehettünk, hogy a Sharp a válság hatására olyan színes multifunkciós nyomtató ajánlatokkal jött ki, amelyek révén egy vállalkozás viszonylag olcsón léphetett be a színes - és akár A3-as - irodai nyomtatás területére. Most folytatódik a trend az MX-2310U-val. Az új, A3-as, színes lézernyomtató alapú multifunkciós eszköz tudása különféle biztonsági és funkcionális opciókkal prémium szintre bővíthető.

Azért alapkivitelben is jár a készülékhez a kétoldalas másolás, nyomtatás és lapolvasás képessége, mivel ezekre minden irodában szükség van a takarékosság jegyében. A beépített finisher, fax, a fejlett biztonsági funkciók, kiegészítő papírkazetták mind opció formájában, igény szerint érhetők el. Az érintőképernyő alapkiépítésben is praktikus a jobb kezelhetőség szempontjából, de az - esetünkben - opcionális OSA platform révén lehetővé teszi vállalati (ügyvitel, dokumentumkezelés) alkalmazások futtatását is a készüléken, feleslegessé téve a gyakori munkafolyamatok esetében a PC használatát.

23 lap/perces (A4) teljesítményre képes az eszköz színesben és fekete-fehérben egyaránt, takarékosságát Energy Star tanúsítvány hivatott igazolni. A szkenner LED fényforrást használ a kisebb energiafogyasztás és a gyors bemelegedés érdekében, a gép készenléti üzemmódban beéri mindössze 1 wattos fogyasztással, ami elegendő a bejövő faxok figyelésére is. A készülék figyeli a felhasználói szokásokat és automatikusan készenlétbe helyezi magát az inaktív időszakokban, ezáltal a jellemző energiafogyasztás értéke a kategórián belül a legalacsonyabbak között van a gyártó szerint.

?Sok vásárlónk számára minden bizonnyal újdonságot jelent majd a színes MFP, ezért komoly hangsúlyt fektettünk az egyszerű kezelhetőségre," mondta Yoshuke Kashu, a Sharp Digitális Dokumentum Rendszerek piac és termékinformációs menedzsere. ?Ennek szellemében például egy stílust mellékelünk az érintőképernyőhöz az egyszerűbb adatbevitel érdekében."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.