Hirdetés
. Hirdetés

Új, biztonságos otthoni Wi-Fi routerek

|

A D-Link a McAfee-vel együttműködve fejlesztette ki új Exo 802.11ac Wi-Fi mesh router termékvonalát.

Hirdetés

Hirdetés

A D-Link a jövő héten, a Las Vegas-i CES-en mutatja be mesh Wi-Fi routerekből és hozzáférési pontokból álló Exo termékvonalát, amely McAfee technológiájú beépített hálózati biztonságot kínál. Mindegyik eszköz a 802.11ac szabványra épül, és ötéves IoT védelem jár hozzá az otthoni okoseszközökhöz, valamint kétéves felhőalapú McAfee antivírus minden laptophoz, asztali géphez és mobil eszközhöz, amely az otthoni hálózathoz csatlakozik.

A routereket ellátták szülői felügyelet funkciókkal is, melyek révén az otthoni hálózatot felügyelő személy felhasználói profilokat rendelhet a családtagokhoz és az általuk használt eszközökhöz. Az Exo sorozat berendezéseit várhatóan 2019 második negyedévében vásárolhatjuk meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.