Hirdetés
. Hirdetés

Új Brother multifunkciós kreatív feladatokhoz

|

Kitaposott úton halad tovább a Brother a DCP-J125-el, amely ezúttal inkább a fotónyomtatásra koncentrál.

Hirdetés

A Brothertől megszokott fekvő elrendezést követi az új DCP-J125 is, ami azt jelenti, hogy a 100 lapos papírtálca elfér magában a készülékben, nem kíván további helyet az íróasztalon. Fekete burkolatot kapott az új multifunkciós, ennek központjában 4,8 centiméteres LCD kijelző áll, ami segít a különféle önálló feladatok elvégzésében. A másoláson és nyomtatáson túl képes a készülék a kártyaolvasó és az előlapi USB aljzat révén önállóan szkennelni és fotókat válogatni, nyomtatni is, lehetőség van fényképezőgép közvetlen illesztésére is. A számítógéphez USB 2.0-n keresztül csatlakozik.

A gyártó által megadott adatok alapján egyértelmű, hogy a fotónyomtatás a masina erőssége, a képeket keret nélküli nyomtatásban is elkészíthetjük. PC-s használat esetén a Reallusion FaceFilter Studio Szoftver nyújt segítséget, amellyel a fényképek szerkesztése, beállításai tovább finomíthatók. A patronok állapotáról LCD üzenet is tájékoztat, a kellékanyag-figyelő rendszer naprakész információkkal szolgál a patronok fogyásáról.

1200×2400 dpi a síkágyas lapolvasó modul felbontása, bemelegedésére nem kell várni, azonnal üzemkész. Önállóan memóriakártyára, PC-hez illesztve e-mailbe és fájlba is szkennelhetünk vele.

6000×1200 dpi a nyomtatómű felbontása, mely négy külön cserélhető patronból, fix piezo fejjel dolgozik. Névleges nyomtatási sebessége 33 illetve 27 lap/perc monokróm / színes dokumentumoknál (ez vázlat módban értendő, a minőségi nyomtatás tempója ettől elmarad). Egy 10×15 centiméteres fotó kinyomtatása a gyártó adatai szerint 48 másodpercet vesz igénybe. A készülék megfelel az Energy Star és Blue Angel tanúsítványok környezetvédelmi előírásainak

Számbillentyűzetet és faxot nem találunk az egyébként bruttó 25 ezer forint alatti áron beszerezhető DCP-J125-ön, így egy irodában olcsó asztali nyomtatóként vehetjük leginkább hasznát, kreatív anyagok és fotók készítéséhez. További hasonló készülékek tesztjeit olvashatják a PC World Nyomtatóbázisban, például a Brother MFC-250C belépő faxos készülékről és az A3-as kategóriába olcsó belépést biztosító MFC-6490CW modellről is írtunk részletesen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.