Hirdetés
. Hirdetés

Új Brother tintasugaras multifunkciósok

|

Munkabírást és olcsóbb nyomtatást ígérnek a kisirodáknak és otthonoknak az új modellek.

Hirdetés

A Brother az MFC-295CN multifunkciós (faxos) készülékkel valamint a DCP-195C, DCP-365CN, és DCP-395CN 3 az 1-ben modellekkel bővítette a kínálatot. Valamennyi új termék továbbfejlesztett tulajdonságokkal és szoftveres előnyökkel büszkélkedhet a fokozott használhatóság érdekében.

 

A készülékek kialakítása az eddigi tervezési vonalat követi, vagyis viszonylag nagy alapterületet, de igen kis magasságot foglalnak el az irodai vagy otthoni térből (polcra helyezhetők) és ebben a papírtálca is benne van. Kisebb, hálózatban működő munkacsoportok is használhatják az újdonságokat, az Ethernet adapter alapfelszerelés. A nyomtatási sebesség 35 lap/perc-re nőtt, egyébiránt maradt a legfeljebb 6000 x1200 dpi nyomtatási felbontás és a négy különálló, kategóriájában elég nagy kapacitású patron is.

 

 

brother mfc-295cn

 

 Brother MFC-295CN

 

Az USB direkt interfész nem csak fényképezőgépekhez használható, alkalmassá teszi a készülékeket közvetlen flash meghajtóról való nyomtatáshoz és arra történő szkenneléshez is. A lapolvasás történhet Email-be, OCR-be, fájlba és képbe. Kép-és dokumentumkezelő szoftver is van a csomagban. A papírkapacitás 100 lapos és 20 lapos a fotópapír tálca. A kezelést mind a négy modellnél két soros LCD kijelző segíti.

 

A teljes sorozat rendelkezik a Blue Angel és ENERGY STAR tanúsítványokkal, amelyek alátámasztják az új készülékek környezetvédelmi megfelelőségét.

 

A Brother előző sorozatából már olvashattak nálunk az MFC-250C-ről, mely a legolcsóbb induló megoldásként nyerte el nemrégiben ajánlatunkat.

 

A Brother Do More sorozatának készülékei már elérhetőek Magyarországon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.