Hirdetés

Új cég a Magyar Innovációs Indexben - NetLock Kft.

|

A Magyar Innovációs Index (INNDEX) célja, hogy bemutassa az üzleti innovációban, üzletfejlesztésben élenjáró, innovatív cégeket és üzleti célú újdonságaikat.

Hirdetés

Új cég a Magyar Innovációs Indexben - NetLock Kft.

Innovatív cég - NetLock Kft.

NetLock Kft. (NETLK)

Hirdetés

Kategória

Innovatív cég

Indexbe kerülés időpontja

2013. 10. 20.

Hirdetés

INNDEX kategória

"B" (A cég nem rendelkezik Üzleti innovációs audittal és Innovatív Vállalkozás ("Innovation 24/7 Ranking") minősítéssel.)

Magyar Innovációs Index (INNDEX)

Iparág

IKT

Hirdetés

Innováció megnevezése

Teljesítményarányos díjszabási rendszer kialakítása új generációs NFC alapú infrastruktúrán a közösségi közlekedés számára

Innováció típusa

Termékfejlesztés

Hirdetés

Indukált változás nagysága

+6+

Innováció bemutatásának időpontja

2013. október

Hirdetés

Az innováció kifejtése

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Új Széchenyi Terv támogatásával a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból kiírt „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása a közép-magyarországi régióban” KMR_12 programra sikeres pályázatot nyert. A pályázat neve: „Teljesítményarányos díjszabási rendszer kialakítása újgenerációs NFC alapú infrastruktúrán a közösségi közlekedés számára. A megcélzott fejlesztés újdonságértéke jelentős, piaci potenciálja (külföld) nagy.

Üzleti Érték Várható Változása (BVA)

+8+

Hirdetés

BVA elemzés

A NetLock folyamatos jelentkezik üzleti innovációkkal, amelyeket a cég képes piaci sikerekre is lefordítani (sikeres kommercializáció). Sikeresen vezet be új értékesítési csatornákat (SSL tanúsítványok értékesítése). Az üzletfejlesztési tevékenységek kommunikációjához jól felhasználja az elnyert elismeréseket (Magyar Innovációs Nagydíj, Magyar Termék Nagydíj, CityPass rendszer), illetve rendszeresen igénybe vesz rendezvényeket (Papírmentes Nap) oktatást vállal a szakértői szerepének erősítésére (Elektronikus számlázás és Iratkezelés oktatás a DWP Akadémián www.docuworld.hu). 2013. nyarán a Docler cégcsoport tulajdonába került, amely által biztosítottnak látszik az üzletfejlesztés finanszírozása hosszú távon is.

A cég szemmel láthatóan bejáratott rendszerrel bír üzleti innovációk, üzletfejlesztés létrehozására vonatkozóan és azt jól kommunikálja.

Mivel a cég nem rendelkezik az "Innovation 24/7 Ranking" üzleti innovációs minősítéssel, ezért csak az általa adott információkon nyugodhat az értékelés, ennek ellenére pozítiv kilátásokat vetítünk előre a cég üzleti célú újdonságainak kialakítására és a jövedelemtermelő képesség összefüggésére vonatkozóan.

Hirdetés

Összesített innovációs érték

114+

Az innováció gazdájának bemutatása

NetLock – a magyar hitelesítés-szolgáltatás vezető vállalata

Hirdetés

A Docler cégcsoport tulajdonában álló NetLock az elektronikusan hitelesített üzleti megoldások vezető fejlesztője, szolgáltatója és integrátora Magyarországon. Minősített hitelesítés-, időbélyegzés- és archiválás-szolgáltató, PKI tanácsadó és PKI rendszerintegrátor vállalatként az elektronikus üzleti megoldások technológiai és jogi szakértője, szállítója.

A NetLock Kft. Magyarország első minősített hitelesítés- és időbélyegzés-szolgáltatója. 1996-ban kezdte meg az elektronikus aláíráshoz szükséges tanúsítványok kibocsátását, majd részt vett az elektronikus aláírásról szóló 2001. évi XXXV. számú törvény előkészítő munkálataiban. A törvény hatályba lépése után elsőként szerezte meg előbb a fokozott biztonságú, majd 2003. tavaszán a minősített hitelesítés- és időbélyeg-szolgáltatói címet. A NetLock világszerte mint megbízható legfelső szintű hitelesítés-szolgáltató szerepel a jelentősebb operációs rendszerekben – Windows, Mac OS X, iOS (iPhone, iPad), Android OS –, a legfontosabb böngészőkben – Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari – és levelező alkalmazásokban – MS Outlook, Mozilla Thunderbird, Mac OS Mail. Minősítése alapján más nemzetközi hitelesítés-szolgáltatókkal mind infrastrukturális, mind eljárásrendi szempontból egyenértékű tevékenységet végez.

A cég amellett, hogy termékeivel és megoldásaival lehetővé teszi, hogy ügyfelei e-tudatossá, és ez által versenyképesebbé váljanak, maga is tudatosan keresi az elektronikus üzleti folyamatok minél szélesebb körű felhasználási lehetőségeit, így folyamatosan csökkentve környezeti terhelését.

A hagyományos hitelesítés-szolgáltatási üzletág mellett a tanácsadási és rendszerintegrációs üzletágban is jelentős tapasztalat halmozódott fel. (NetLock honlap)

Hirdetés

A Magyar Innovációs Index (INNDEX): a leginnovatívabb magyar cégeknek

A Magyar Innovációs Index (INNDEX) célja, hogy bemutassa az innovatív magyar cégeket és az általuk létrehozott jövedelmező, üzleti célú innovációkat.

Az INNDEX a már jól ismert "tőzsdeindex" fogalomhoz hasonló módon került kialakításra. Segítségével gyakorlatilag egy pillantással el lehet helyezni az adott céget eredményessége és várható üzleti kilátásai alapján. Ezt biztosítja az Innovációs Index is: megmutatja, hogy egy cég mennyire innovatív és milyen kilátásai vannak a piacon értékesíthető innovációival kapcsolatban.

Az innováció egyre jobban meghatározza a cégek, vállalkozások értékét. Hamarosan minden szervezet (a nem profitorientáltak is) Innovációs Jelentést fog publikálni, hogy meggyőzzék partnereiket, vevőiket, hogy felkészültek a jövő kihívásaira és ott sikeresen helyt fognak állni.

Hirdetés

Magyarországon a Magyar Innovációs Index kapcsán került kiadásra átvizsgálással (audittal) alátámasztott Innovációs Jelentés.

A 2014. április 30-ig terjedő időszakban az Üzletfejlesztési Díj 2014 pályázói - pályázatuk keretében - Üzleti innovációs auditon vesznek részt. Mennyiben megfelelnek a követelményeknek Innovatív vállalkozás minősítést nyernek és bekerülnek Magyar Innovációs Index "A" szekciójába.

További információ igénylése
Fodor Zoltán
szakmai felelős
06/30/600 31 26
Magyar Innovációs Index e-mail

 

Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
--
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.