Hirdetés
. Hirdetés

Új, digitális Magyarország

|

A GKM közpolitikai igazgatója Magyar Információs Társadalom "Fehér könyve" (2007-2010) címmel adott elő e-Önkormányzat konferenciánkon.

Hirdetés

Remélem, hogy a jövő évtől kezdve azok a projektek, amelyeket az IHM-ben (Informatikai és Hírközlési Minisztérium - a szerk.) elgondoltunk, szélesebb körben azt fogják eredményezni, hogy az "Új Magyarország", amelyről oly sokat beszélünk, és oly sokat álmodunk - egyesek reménykednek, mások félnek tőle -, ez az Új Magyarország egy "Digitális Magyarország" lesz - kezdte előadását a közpolitikai igazgató. A megvalósuláshoz szükséges politika alapelveit egy hamarosan megjelenő "Fehér könyvben" foglalják majd össze.

 

Get the Flash Player to see this player.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.