Hirdetés
. Hirdetés

Új Eee PC nagyobb billentyűzettel

|

Az Asustek új Eee PC modelleket akar piacra dobni, az eddigieknél nagyobb billentyűzettel és közepes kijelzővel.

Hirdetés

Ez alkalommal az Asustek channel ügyfeleitől származik a pletyka, hogy a cég két új Eee PC-t szándékozik piacra dobni. A 904-es és 905-ös modelleknek 8,9 hüvelykes kijelzője lesz, a gépek háza hasonló lesz a cég már megjelent, illetve bevezetés alatt lévő 900-as és 901-es modelljeihez. Mindkettő az Intel Atom processzorára épül majd, de a legfontosabb eltérés a 901-hez képest, hogy az új modellek nagyobb méretű billentyűzetet kapnak. Azt viszont még nem döntötték el, hogy az új gépek kapnak-e nagyobb kapacitású akkut, illetve nagyobb kapacitású háttértárat - ami lehet SSD, mint ahogy a 900-asnál és 901-esnél is volt, de lehet hagyományos merevlemez is.

asuseee901.jpg
ASUS Eee PC 901. Valami hasonlóra számíthatunk.

A 904-es és a 905-ös hasonló áron kerül majd piacra, mint a 900-as és a 901-es, és idővel le is váltja azokat. Az Asustek gondolkodik rajta, hogy mérsékli a két elődmodell árát, kifuttatva a meglévő készleteket, de az is előfordulhat, hogy a piacon hagyja azokat, felkészülve az Acer Aspire One megjelenésére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.