Hirdetés
. Hirdetés

Új értékesítési vezető a Házipatikánál

|

A tizenöt éve az egészségügyi médiában dolgozó marketing- és értékesítési szakember augusztus közepével csatlakozott az egészségügyi portál csapatához.

Hirdetés

 

A Házipatika.com tulajdonosa, a Sanoma Media Budapest tájékoztatása szerint Kohanecz Margit (képünkön) a HáziPatika.com csoport három portáljának értékesítéséért felel szeptembertől, így a Magyarországon leglátogatottabb egészségügyi portál, a HáziPatika.com, valamint a Babaszoba.hu és az 50plusz.hu portálok médiafelületeinek értékesítéséért.

A közgazdász pályafutását a Medical Tribune orvosi szakkiadónál kezdte marketing és sales területen, ahol végül a hirdetési igazgatói feladatokat is rábízták, így a cég teljes hirdetési árbevételéért volt felelős, miközben az értékesítést támogató marketingtevékenységet is ő felügyelte. Később tanácsadóként kidolgozta a WebDoki.hu információs és továbbképző portál koncepcióját, majd stratégiájának végrehajtásában is aktívan együttműködött. A PrintXBudavár-nál kiadóigazgatói pozícióban dolgozott, majd megalapította saját marketing tanácsadó cégét, amely kifejezetten az egészségszektorra szakosodott.

Balla Alexandra, a HáziPatika sales csapatának korábbi vezetője közös megegyezéssel távozik a HáziPatika.com csoporttól.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.