Hirdetés
. Hirdetés

Új filmnézési lehetőségek okostévén

|

A Google Play Movies & TV alkalmazás műsorkínálata mától elérhető Magyarországon.

Hirdetés

Mától kezdve az LG okostelevízió-tulajdonosok több ezer filmet és tévéműsort érhetnek el a Google Play Movies & TV applikáción keresztül, több mint 100 országban, így hazánkban is, olvashatjuk a kiadott közleményben. A Google Play Movies & TV örökzöld klasszikusokat, újdonságokat, független filmeket és népszerű kult-alkotásokat kínál HD és SD formátumban egyaránt. A nézők a legnagyobb hollywoodi stúdiók alkotásaiból, több ezer film vagy tévéműsor közül kölcsönözhetik ki, illetve vásárolhatják meg a nekik tetszőket. Mivel az összes tartalom a felhőből érkezik, az LG okostévén otthon elkezdett filmet másnap ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk, akár okostelefonon, tableten vagy számítógépen. Az alkalmazás kompatibilis a korábbi NetCast 4.0-val és 4.5-tel, illetve az LG webOS okostévé-platformjával is.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.