Hirdetés
. Hirdetés

Új funkciókkal bővült az IGO 2006

|

Az új IGO kezeli a TMC adatokat, és a trafipaxra is figyelmeztet. Az új szolgáltatások mellett a térképadatbázis is frissült.

Hirdetés

Az IGO új, 2007-es verziójáról már számos információ látott napvilágot, sőt év elején már a tesztverzió is elérhető volt. Sajnos a béta nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, jobbára hibáit sorolták a felhasználók, mintsem az újdonságokkal foglakoztak volna. Annak ellenére, hogy a szoftvert korántsem lehetett késznek nevezni, jóval több probléma volt vele, mint amire számítottunk, és sok bosszúságot okozott használójának. Vélhetően a baklövés ellensúlyozása miatt most számos, az IGO 2006 tulajdonosok számára ingyenesen elérhető frissítést adtak ki.

A frissítések érdekessége, hogy szinte az összes, eredetileg az idei verzióban megjelenő újítást tartalmazza, és a fejlesztők szerint az elődökhöz hasonlóan megbízható működést ígér. A letölthető csomag az új szolgáltatások mellett frissebb térképeket is tartalmaz, amelyek beszerzése feltétlenül ajánlott, ugyanis az újdonságok egy része csak a friss térképekkel működik kifogástalanul. Tipikusan ilyen Horvátország, valamint Bosznia és Hercegovina térképe.

igo2006_plus_keyboard.jpg

Megújult az iGO My way szoftver felhasználói felülete, az eddig szürke színű gombok kékre változtak, így a szoftver szebb, fiatalosabb külsőt kapott. A főmenü középső gombjának színezése mutatja a GPS-vétel erősségét. Ha a gomb piros, akkor nincs jel, ha sárga, akkor a készülék hamarosan megtalálja a GPS-adást, ha pedig zöld, akkor már használja a műholdas jeleket. Hasznos újítás, hogy címkereséskor a billentyűzeten mindig csak a következő lehetséges karaktereket lehet megnyomni, a többi gomb inaktív lesz, és szürkére vált.

Könnyebbé vált a PDA-k konfigurálása, semmilyen GPS-paramétert nem kell kézzel beállítani. Az iGO My way ugyanis az új Auto üzemmódban magától keresi meg a készülékhez az optimális beállításokat. Elég elindítani a programot, és a készülék pár percen belül már látja is a műholdakat.

igo2006_plus_tmc.jpg

Az iGO My way minden közlekedési helyzetben pontos hangutasítást ad, egyértelműbbé vált az éles és enyhe kanyarok megkülönböztetése, illetve a főútvonal követése. A képernyő nézegetése nélkül bátrabban hagyatkozhatunk a hangutasításokra.

TMC, címtár, folyamatos navigáció és felgyorsult működés: technikai újdonságok

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.