Hirdetés
. Hirdetés

Új hírek a Samsung Galaxy S9-ről

|

Az új csúcsmodell állítólag márciusban kerül a boltokba, és nem ígér világrengető változást az S8-hoz képest.

Hirdetés

Hirdetés

A Bloomberg hírügynökség úgy tudja, hogy a Samsung 2018 februárjában jelenti be új csúcsmobilját, a Galaxy S9-et, amely márciusban kerül az üzletekbe.

Ha a hír igaz, a Galaxy termékvonalon belül ez lesz az egyik legkorábban bejelentett új Samsung modell. A dél-koreai gyártónál ugyanis idáig az volt a szokás, hogy márciusban leplezték le a fontos újdonságokat, és áprilisban kezdték el a szállítást.

Eredetileg a januári CES-re várták a modell bejelentését, de a nagy esemény egy hónapot csúszik

A pletykák szerint az S9 és az S9 Plus inkább továbbfejlesztése, mint drasztikus újratervezése lesz a Galaxy S8-nak: az új okostelefonok az elődhöz képest gyorsabb processzort (Snapdragon 845) kapnak, és kameráikat is felfrissítik.

Korábban úgy hírlett, hogy a Galaxy S9 első megjelenésére a 2018. januári CES-en kerül sor, de ezt a szóbeszédet a cég részéről később határozottan cáfolták. A februári bemutató egyfajta kompromisszum lehet a korai CES villantás, és a Samsungnál megszokott márciusi bemutató között.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.