Hirdetés
. Hirdetés

Új Huawei-mobil érkezik Európába Google-appokkal

|

Az Android 9 operációs rendszert futtató, egyes ázsiai országokban már kapható Nova 5T előre telepítve tartalmazza a népszerű Google-alkalmazásokat.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette a Huawei, hogy nemsokára megkezdi a Nova 5T modell forgalmazását Európában is, először Németországban lesz megvásárolható a mobil. Az egyes országokban már kapható okostelefonon az Android 9 operációs rendszer fut, és a mobil előre telepítve tartalmazza a népszerű Google-alkalmazásokat.

A Nova 5T-t 6,26 hüvelykes, FHD+ felbontású kijelzővel, Kirin 980-as processzorral, 8 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájtos tárolóval szerelték fel. Előlapi kamerája 32 megapixeles, hátoldalán pedig négy optika található: egy 48 megapixeles fő kamera, egy 16 megapixeles nagylátószögű optika, egy 2 megapixeles makró kamera, valamint egy 2 megapixeleles mélységérzékelő szenzor.

A készüléket ellátták ujjlenyomat-olvasóval, akkumulátora 3750 mAh-s kapacitású. Ára az öreg kontinensen várhatóan 400 euró körül lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.