Hirdetés
. Hirdetés

Új Huawei-mobil Google-appokkal

|

A P30 Lite továbbfejlesztése nem nélkülözi a népszerű mobilalkalmazásokat.

Hirdetés

Hirdetés

Új modellel bővítette a P30-as sorozatot a Huawei: a P30 Lite New Edition az Egyesült Királyságban debütál január 15-én 299 fontos áron. Az Android 9 alapú EMUI 9.1-es rendszert futtatja, és ami nagyon fontos a vásárlók számára, tartalmazza a népszerű Google-alkalmazásokat.

Az új mobil 6,15 hüvelykes, FHD+ (2312×1080 kéépontos) felbontású kijelzővel, Kirin 710-es processzorral, 6 gigabájt  RAM-mal, 256 gigabájtos tárolóval (512 gigabájtig bővíthető) és 3340 mAh-s kapacitású akkumulátorral kerül forgalomba. Az előlapon egy 48 megapixeles főkamera (f/1.8), egy 8 megapixeles ultra nagylátószögű objektív (f/1.8) és egy 2 megapixeles mélységérzékelő (f/2.4) optika található. Az előlapi szelfikamera (f/2.0) 32 megapixeles.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.