Hirdetés
. Hirdetés

Új igazgató, új telefonok

|

Három új, alacsony kategóriás mobiltelefon ismertetésével mutatkozott be a Nokia Magyarország új ügyvezető igazgatója, Greig Williams.

Hirdetés

A kanadai születésű, 34 éves ügyvezető igazgató Imfred de Yong helyére érkezett, a régi ügyvezető a Nokia törökországi leányvállalatát vezeti. Greig Williams 1996-tól dolgozik a Nokiánál, 2005 júniusától értékesítési igazgatóként tevékenykedett Nagy-Britanniában. Az új ügyvezető a Nokia mobilkészülékek magyarországi és romániai értékesítéséért felelős.

Williams három új Nokia mobiltelefon bemutatásával indított. A Nokia 5500-ast a sportos felhasználóknak ajánlják. Rozsdamentes acélból készült, így ellenálló az ütésekkel, vízzel és porral szemben. Külön gommbal lehet váltani a telefon, zene és sport üzemmódok között, beépített zseblámpája is van. 2006 harmadik negyedévétől kerül a boltokba.

A Nokia 6151-ről azt ígérik, hogy a legolcsóbb 3G-s telefon lesz: 2006 harmadik negyedévében támogatások nélkül 240 euró körül kerül boltokba. A telefon 1,3 megapixeles kamerával felszerelt, négyszeres zoommal és panoráma móddal. A beépített memória 30 MB, ami microSD kártyával bővíthető. Bluetooth, zenelejátszó, sztereó FM rádió van még benne.

A harmadik telefon, a Nokia 6080-as egyszerűségével tűnik fel: háromsávos GSM készülék, egyszerű, letisztult formával. Ezt elsősorban az ázsiai piacra szánják, elegánsan fekete színű, ezüsttel és arannyal díszitett. A 2006 utolsó negyedévében megjelenő készülék ára kedvezmények és ártámogatás nélkül 180 euró lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.