Hirdetés

Új, ingyenes DB2 adatbázis-kezelő az IBM-től

|

Kis és közepes vállalatok, magánszemélyek, egyesületek, alapítványok a legfőbb célközönsége az IBM Magyarország által február 7-től kínált, ingyenes DB2 adatbázis-kezelőnek, a DB2 UDB Express-C Edition-nek. Az IBM ingyenes alkalmazásszerverével kiegészítve teljes értékű, ingyenes webes környezet hozható létre.

Hirdetés

Az új alkalmazás megoldás mindazok számára, akik egyszerre szeretnék élvezni az ingyenességet és a világ legnagyobb információtechnológiai vállalata által garantált minőséget. Az IBM ingyenes, nyílt forráskódú, az Apache Geronimora épülő WebSphere Application J2EE alkalmazásszerverével kiegészítve bárki teljes értékű internetes alkalmazáskörnyezet hozhat létre. A termékek Windows és Linux környezetben is használhatók, így a lehető legalacsonyabb összköltségű megoldások kiépítésére nyílik lehetőség. Az ingyenes DB2 adatbáziskezelő a < href="http://www-306.ibm.com/software/hu/db2/db2express-c/" target="_blank">http://www-306.ibm.com/software/hu/db2/db2express-c/, míg az ingyenes webszerver a http://www-306.ibm.com/software/hu/db2/webspheredb2/ címen található.

A DB2 UDB Express-C Edition jellemzői:

A DB2 Express-C egy DB2 adatszerver, olyan csomagban, amelyet az IBM kifejezetten a szoftverfejlesztés, telepítés, újraelosztás és alkalmazásokba való beágyazás területén történő felhasználás céljára dolgozott ki. A DB2 Express-C-hez ingyenes közösségi támogatás vehető igénybe az IBM szoftverfejlesztők számára fenntartott segédeszköze, a developerWorks-ön rendelkezésre álló új, nyilvános fórumon keresztül, amely IBM által kínált opcionális díjfizetéses támogatással egészül ki.

- Nyílt, iparban elterjedt szabványok támogatása
- Windows és Linux platform támogatása
- Egyszerű, gyors telepítés és bevezetés
- Autonóm karbantartás és teljesítmény-optimalizáció
- Egyszerű fejlesztési lehetőség - integráció a legelterjedtebb fejlesztői felületekkel
- Integráció az összes IBM szoftvertermékkel
- Kiterjeszthetőség nagyobb teljesítményű DB2 verzióra (a vállalat növekedése esetén)

Az IBM WebSphere Application Server Community Edition fő komponensei:

- Web konténer
- EJB szerver
- Integrált JMS kompatibilis üzenetszolgáltatás
- Integrált java-s adatbáziskezelő
- WebSphere alkalmazásmigráció

Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.