Hirdetés
. Hirdetés

Új irodaházba költözik a Nokia Networks

|

A vállalat a budapesti Corvin sétányon vonja össze tevékenységeit.

Hirdetés

A lépés nem csupán a vállalat elmúlt két évben történt növekedését tükrözi, hanem a magyar távközlési szektor és a gazdaság irányában tanúsított elkötelezettségét is.

Hirdetés

A lépést Zagyva Béla, a Nokia Networks Magyarország ügyvezető igazgatója jelentette be hivatalosan, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Dr. Futó Péter, a Futureal Csoport alapító-társtulajdonosa jelenlétében.

A költözés részletei:

• A Nokia Networks a Köztelek és Cuczor utcai telephelyeiről egy új, nyolcemeletes irodaházba költözik a Corvin Sétányon, mely az ország legnagyobb városfejlesztési projektje.
• Az új telephely ad majd otthon a Nokia Globális Technológia Központjának és ezzel Magyarország egyik legnagyobb K+F központja lesz,
• A Nokia Networks elvárásainak megfelelően − a hatékonyságot és együttműködést előtérbe helyező design mellett − korszerű találkozópontok egészítik majd ki a modern, nyitott terű irodákat.
• A kivitelezés már megkezdődött, a munkavállalók várhatóan 2017-ben költözhetnek az új épületbe.
• A projektet a magyar ingatlanfejlesztő Futureal Csoport kivitelezi.

„Ezzel a lépéssel a Nokia Networks létrehozza Magyarország legnagyobb kutatás-fejlesztési központját”− mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

„A Nokia 150 éves fennállását ünnepli idén, és különösen izgalmas számunkra, hogy ezt az összevont telephelyre költözés bejelentésével ünnepelhetjük meg. Folyamatosan erősítjük magyarországi jelenlétünket, különösen a kutatás-fejlesztés területén, így a régióban és világszerte ideális helyzetben vagyunk ahhoz, hogy megfeleljünk a telekommunikációs szolgáltatások iránti igények növekedésének” – emelte ki Zagyva Béla, a Nokia Networks Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

„A Nokia Networks igényeire szabott új székház nagyszerű kiegészítése a Corvin Irodaházaknak: korszerű építészet, egyedi design, a legmagasabb műszaki előírásoknak való megfelelés és innovatív megoldások mind a bérlői, mind a nyilvános terekben. A Corvin Sétány minőséget és hozzáadott értéket hordoz nemcsak a bérlők és a lakosok, hanem a környéken élők számára is, s ez az épület sem lesz kivétel. Kéz a kézben dolgoztunk a Nokia Networks helyi és nemzetközi csapatával, hogy megvalósíthassuk ezt a 21. századi projektet egy valóban 21. századi vállalat számára. " – nyilatkozta Dr. Futó Péter, a Futureal Csoport alapító-társtulajdonosa.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.