Hirdetés
. Hirdetés

Új javítófolt a Windows 10-hez

|

A kumulatív frissítés az idén áprilisban kiadott 1803-as verzióhoz tartozik.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 April 2018 Update változathoz (1803-as verziószám) kiadott KB4467682 jelű kumulatív frissítés többek között a Start menü és Fájlkezelő különféle hibáit javítja. A Microsoft ugyancsak megszüntette azt a hibát, amely egyes számítógépeken megakadályozta néhány régebbi eszköz csatlakoztatását Wi-Fi összeköttetésen keresztül az új multicast DNS (mDNS) funkció bevezetését követően..

Ugyanakkor a KB4467682 két hibát is tartalmaz, amelyeket egy korábbi frissítésből örökölt. Egyrészt problémákat okozhat a .NET Framework használatakor, másrészt eltüntetheti a keresősávot a Windows Media Playerben. Mindkét hiba kijavítását későbbre ígéri a Microsoft.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.