Hirdetés
. Hirdetés

Új, kedvező árú Huawei-mobil

|

Az Enjoy sorozat legújabb tagja három kamerával, OLED kijelzővel és a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezik.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei Enjoy 10S modellt 6,3 hüvelykes, FHD+ felbontású (2400×1080 képpontos) OLED kijelzővel, Kirin 710F processzorral, 6 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos belső, 256 gigabájtig bővíthető tárolóval szerelték fel. Hátoldalán három kamera található: egy 48 megapixeles (f/1.8) fő, egy 8 megapixeles (f/2.4) nagylátószögű és egy 2 megapixeles (f/2.4) mélységérzékelő optika. Az előlapi szelfikamera 16 megapixeles (f/2.0)

A mobil akkumulátora 4000mAh-s kapacitású, operációs rendszere az Android 9 kompatibilis EMUI 9.1.1. A Huawei Enjoy 10S először Kínában kerül forgalomba 225 dollár körüli áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.