Hirdetés
. Hirdetés

Új Kingston SSD a piacon

|

A Kingston SSDNow KC100 modell a vállalat első, szervezeti célra kifejlesztett mozgóalkatrész nélküli meghajtója.

Hirdetés

A nagy teljesítményű KC100 SSD kiemelkedő teljesítményt nyújt, többek között annak köszönhetően, hogy a legújabb SandForce vezérlőt használja. A meghajtó az SSDNow KC100 a SandForce DuraClass technológiáját alkalmazza, mely lehetővé teszi a termék számára az adatintegritás-védelmet. A meghajtó - az optimális élettartam és a teljesítmény biztosítása érdekében - fejlett használatkiegyenlítő és Garbage Collection funkciókkal rendelkezik. Az adatintegritás-védelem különleges tulajdonsága, hogy láthatatlanul fut a háttérben, így nem hátráltatja a mindennapos üzleti feladatokat.

Az SSDNow KC100 emellett nagyvállalati szintű S.M.A.R.T. funkciókkal is rendelkezik. Használati statisztikái, állapota és életciklus-adatai iparági szabványos és nyilvánosan hozzáférhető S.M.A.R.T. felügyeleti eszközökkel monitorozhatóak, így az IT részlegeknek nem kell váratlan helyzetektől
tartaniuk.

„Örömmel jelentjük be, hogy már elérhetők az üzleti célú, nagyvállalati felhasználásra szánt SSDNow KC100 mozgóalkatrész nélküli meghajtóink. Mivel az adatintegritás minden vállalat számára fontos, a termék egyik fő funkciója, hogy minden esetben a lehető legmagasabb szintű adatvédelmet
biztosítsa azon ügyfélrendszereken, amelyekbe beépítik" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Az új termék természetesen beépített titkosítással is rendelkezik: a két beépített titkosítási alrendszeren az AES-128 és az AES-256 titkosítási algoritmusok is futnak, a titkosítás pedig meghajtó szinten történik, így nem terheli a gazdarendszer erőforrásait és nem lassítja az adatátvitelt.

A Kingston SSDNow KC100 meghajtó 120 GB, 240 GB és 480 GB kapacitású változatokban kapható, önállóan vagy bővítő-csomag részeként. A termékhez ötéves garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.