Hirdetés
. Hirdetés

Új LCD gyár nyílt Európában

|

Lengyelországban nyitotta meg új LCD TV gyárát a Sharp. A beruházás értéke 44 millió euró.

Hirdetés

Európa jelenleg a lapos tévék legnagyobb piaca. A teljes TV piac több mint 40 százalékát itt értékesítik. Az európai tévé kereslet 2007-ben 50 százalékkal nőtt, amely 27 milliárd LCD tévét jelent. A SHARP ezért az európai piacot a jövő piacaként definiálja, és azonnal megkezdi a toruni gyárban az LCD készülékek gyártását.

A Sharp elnöke, Mikio Katayama és a lengyel kormány egyik képviselője, 2007. augusztus 28-án formális, japán ceremónia közepette nyitotta meg a technológiai nagyvállalat új LCD tévé gyárát. Az alig egy éves tervezést és közel 44 millió eurós (6 milliárd Yen) beruházást követően LCD modulokon felül Sharp AQUOS LCD tévéket is gyárt az új üzemben.

Az új gyár, Sharp Manufacturing Poland (SMPL), bővíti a vállalat globális ellátó stratégiáját, lehetővé téve, hogy a célpiacokon még gyorsabban és egyenesebben tudja kiszolgálni az LCD TV iránti keresletet. A Sharp globális ellátó stratégiájának lényege az integrált gyártás, például az LCD modulok és a kész LCD TV gyártásának egy üzembe történő összevonása. Az európai piac kiszolgálására épült lengyel LCD TV gyár olyan üzemek sorához csatlakozik, mint Mexikó, Kína, Malajzia és Japán (Kameyama).

A hír folytatása a PC World weboldalán >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.