Hirdetés
. Hirdetés

Új mobil felhasználói felület az LG-től

|

Az LG Electronics (LG) - az LG G5 okostelefon értékesítésének kezdetével egy időben - bemutatja mobil felhasználói felületének legújabb verzióját, az LG UX 5.0-t.

Hirdetés

Az Android legújabb Marshmallow operációs rendszerére épülő LG UX 5.0 a vállalat a jövő okostelefonjairól alkotott filozófiáját testesíti meg, olvashatjuk a kiadott közleményben. Az LG UX 5.0 egy olyan élvezetes, átgondolt és felhasználó-központú egyedi felhasználói felület, amely természetesen támogatja az LG Friends kiegészítőkhöz való könnyű kapcsolódást is, az optimális kezelhetőség érdekében. Az új funkcióknak köszönhetően sokkal kényelmesebb és erőteljesebb élményt nyújt az LG G5, így a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a készülékben rejlő lehetőségeket.

Az LG UX 5.0 legfontosabb újdonsága az LG Friends Manager. Ezzel a sokoldalú alkalmazással a felhasználók könnyen csatlakoztathatják és irányíthatják az LG Friends modulokat és kiegészítőket. Az LG Friends Manager intuitív módon érzékeli a közelben lévő kiegészítőket a G5-tel való egyszerű párosítás érdekében, illetve könnyen letölthetővé és telepíthetővé teszi a Google Play áruházban elérhető alkalmazásokat.

 

Az LG Friends Manager minden egyes LG Friend eszközhöz külön felületet hoz létre. Amikor például a 360 CAM-et csatlakoztatjuk, az LG G5 megjeleníti a képernyőn a fényképnézegetőt és a különböző felvételi módokat. A galériában található Friends fotóalbum lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kategorizálják a fotóikat, amelyeket az LG Friends eszközökkel, például a 360 CAM-mel vagy a Rolling Bottal készítettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.