Hirdetés
. Hirdetés

Új mobilcég az HTC volt főnökeitől

|

Két korábbi vezető úgy döntött, elindítja a Kazam nevű mobilos startupot.

Hirdetés

Az HTC két korábbi vezetője úgy döntött, elindítanak egy új mobilos startupot, amelynek a neve Kazam. Ezzel egyébként közvetlen riválist akarnak állítani az előző munkaadójuknak, az HTC-nek. Michael Coombes korábban az értékesítés feje volt, James Atkins pedig a marketingért felelt - mindketten márciusban távoztak az HTC-től, de persze sokan mentek még el velük a vezetők közül. 

A duóból Coombes lesz a Kazam ügyvezetője, Atkins pedig a marketingigazgató szerepét tölti majd be. A Kazam Európára igyekszik majd fókuszálni, ahol korábban a Nokia ügyesen teljesített. 

A Kazam célja az, hogy új okostelefonokat gyártson, amelyek lenyűgöző dizájnnal, erős hardverrel és a jövőbe mutató technológiákkal szolgálják ki a felhasználókat. Várhatóan mindehhez az Androidot választják, de az is elképzelhető, hogy egy saját operációs rendszert dolgoznak ki. A Kazamnak mindenesetre nem lesz könnyű dolga, hiszen az HTC dolgát éppen eléggé megkeseríti az Apple és a Samsung egyeduralma. A Kazam még idén szeretné kiadni az első készülékét. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.