Hirdetés
. Hirdetés

Új MSI Wind 3.5G modullal

|

Az MSI novemberben kezdheti új netbookjának értékesítését. Valaki látja még, hogy hol a határ notebook és netbookok között?

Hirdetés

Az aktuális iparági zuhanyhíradó arról szól, hogy a Micro-Star International (MSI) a jövő hónapban megkezdi új, Wind U120 netbookjának a forgalmazását, melynek különlegessége a beépített 3.5G kommunikációs modul. A források szerint a gép változatlanul az Intel 1,6 gigahertzes Atom N270 processzorára épül, 10,2 hüvelykes a kijelzője, 1 gigabájt memóriája és 120 gigabájtos merevlemeze van, operációs rendszerként pedig Windows XP-t mellékelnek hozzá. A fehér vagy fekete színben megvásárolható gép árát 552 dollárra (nagyjából 110 ezer forint) jósolják.

msiwindu1202.jpg
MSI Wind U120 3.5G kommunikációs képességekkel

Az új típus bevezetésével az MSI teljes 2008-as netbookgyártása meghaladja a félmillió darabot, és elérheti a 600 ezret is, ha jól sikerül a gyártó együttműködése a telekommunikációs cégekkel. A tajvani Vibo Telecom már értékesíti az MSI Wind U90-es modelljét a saját 3.5G szolgáltatása mellé, hasonlóan a GSM szolgáltatóktól már jól ismert, kedvező árú készülékajánlatokhoz. Az MSI már tárgyalásokat folytat európai szolgáltatókkal is a hasonló együttműködésekről.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Asustek bejelentette, hogy dolgozik érintőképernyős Eee PC modelleken. A hírek szerint az MSI nem dédelget ilyen terveket a magas költségekmiatt, de 2009 márciusának elején, a CeBIT kiállításon bemutatja majd Wind sorozatának új generációját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.