Hirdetés
. Hirdetés

Új nagysebességű otthoni mobil wifi router

|

A ZyXEL nagy teljesítményű LTE sorozatát is bemutatja az 5G Világtalálkozón Londonban, köztük az iparág első 6. kategóriás, a 802.11ac vezeték nélküli szabványt is támogató LTE HomeSpot rouerét, az LTE4506-ot.

Hirdetés

A ZyXEL mobil hálózati megoldásinak részét képező 4G LTE-A 802.11ac Wi-Fi HomeSpot Router jelenleg az egyetlen olyan eszköz a mobil routerek között, amely megfelel az LTE 6. kategóriának és a Carrier Aggregation technológiának köszönhetően a letöltési adatátviteli sebessége akár a 300Mbps-t is elérheti. Ez kétszer gyorsabb átvitelt jelent, mint amire a 4. kategóriás megoldások képesek. Az LTE4506 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy csatlakozzanak az olyan különböző mobil szélessávú szolgáltatásokhoz, melyek LTE, DC-HSPA+/ HSPA/ UMTS és EDGE/ GPRS/ GSM kompatibilisek.

A legújabb 802.11ac Wi-Fi technológiával az LTE4506 egyidejűleg két sávon (2,4 GHz + 5 GHz), 1167Mbps-os kombinált átviteli sebességgel biztosítja a Wi-Fi szolgáltatást annak érdekében, hogy a router képes legyen biztonságosan maximum 32 Wi-Fi képes eszközt egyidejűleg kiszolgálni. A Wi-Fi megosztása rendkívül kényelmes, a felhasználók egy gombnyomással bekapcsolhatják a funkciót. Az eszköz további tulajdonságai közé tartozik például a mikro-USB csatlakozó rugalmas töltése és a gigabites LAN port a nem vezeték nélküli eszközök számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.