Hirdetés
. Hirdetés

Új Nokia mobilok Magyarországon

|

A HMD Global, a Nokia telefonok új otthona hazánkban is bemutatta legújabb készülékeit, a prémium kialakítású Nokia 8 Siroccót, a kiemelkedő Nokia 7 plust, a díjnyertes új Nokia 6-ot, és a megbízható Nokia 1-et.

Hirdetés

A legújabb, Android Oreo operációs rendszert futtató új Nokia okostelefonok mellett a legendás Nokia 8110 most 4G képességekkel tért vissza.

Hirdetés

Az esemény házigazdái - Rossen Petkov, a HMD Global régiós vezetője és Tomislav Himbele, a cég CEE régióért felelős marketingvezetője - a telefonok mellett bemutatták Mészáros Zoltánt, a vállalat hazai értékesítési vezetőjét.

A HMD Global és a Google hivatalos és gyümölcsöző együttműködésére is felhívták a figyelmet, melynek köszönhetően a Nokia okostelefonok az Andorid One család tagjai lettek. Tiszta, biztonságos és naprakész - ezt garantálják a havonta érkező biztonsági frissítések, valamint megtartják eredeti sebességüket és mindenféle felesleges felhasználói felületmódosítás, vagy energiaéhes háttéralkalmazás nélkül kerülnek a felhasználókhoz.

Tomislav Himbele a sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a HMD Global a női EHF Final4 Bajnokok Ligája egyik kiemelt partnere lett. "Büszkén adjuk a nevünket ehhez az eseményhez, hiszen a sport az innováción és a megbízhatóságon alapszik. Mindig jó látni, amilyen összhangban ezek a sportolók együttműködnek, ahogy anélkül passzolnak, hogy ránéznének a másikra. Egyszerűen tudják, hogy számíthatnak egymásra. Pont úgy, ahogy a vásárlóink számíthatnak Nokia készülékeikre" - mondta a marketingvezető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.