Hirdetés
. Hirdetés

Új téli olimpiai sportcsatornák a UPC-nél

|

A nagy nemzetközi sporteseményeket hagyományosan közvetítő tévéadók mellett három új Eurosport csatornán is élvezhetik a 2018-as téli olimpia eseményeit a UPC Magyarország ügyfelei.

Hirdetés

Hirdetés

Az ötkarikás események ideje alatt három, úgynevezett "pop-up" csatornát is ingyenesen elérhetővé tesz előfizetői számára a UPC. A Eurosport 3, 4 és 5 műsorán február 9 és 25 között folyamatosan követhetőek lesznek a téli olimpia történései élőben és felvételről, angol nyelvű kommentárokkal. Mindehhez pedig nemcsak otthonról, hanem a Horizon Go szolgáltatás segítségével mobil eszközeikről is hozzáférhetnek a UPC-ügyfelek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.