Hirdetés
. Hirdetés

Új processzorok, 5G lapka az Inteltől

|

Új mikroprocesszorokkkal, köztük egy adatközpontokba szánt, második generációs Xeon processzorral, valamint egy 10 nanométeres 5G lapkával rukkolt elő a cég.

Hirdetés

Hirdetés

Az Intel-féle Xeon lapkák dominálnak a szerverpiacon, de erősen nyomul itt az AMD is rivális EPYC processzoraival. Az új Xeonok jobb egy dollárra eső teljesítményt kínálnak, míg a P5900-as, 10 nanométeres technológiájú lapka az 5G bázisállomások vezető szállítójává tehetik az Intelt.

A múlt hónapban a világ legnagyobb lapkagyártója az ígérte, hogy kilenc 10 nanométeres gyártástechnológiájú terméket fog kiadni 2020-ban, a 7 nanométeres lapkák pedig jövőre érkeznek majd. Az AMD már több 7 nanoméretes technológiájú lapkával képviselteti magát a piacon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.