Hirdetés
. Hirdetés

Új régiós értékesítési igazgatót nevezett ki a BT

|

A BT Hungary Bella Zsoltot nevezte ki a BT Közép- és Kelet-Európai régiójának vállalati értékesítési igazgatójává.

Hirdetés

Bella Zsolt budapesti irodájából a teljes régió vállalati értékesítési tevékenységét fogja irányítani, közvetlen felettese a régió vezérigazgatója lesz.

Mielőtt a BT-hez csatlakozott volna, Bella Zsolt több mint 13 évig dolgozott a Magyar Telekomnál, ahol többféle értékesítéshez kapcsolódó munkakört töltött be. A stratégiai ügyfelek osztályának értékesítési vezetőjeként az ő feladatkörébe tartozott a Magyar Telekom csoport 50 legnagyobb ügyfélcsoportjának gondozása. Csapata sokféle termékkel foglalkozott, a hagyományos vonalas és mobil távközlési szolgáltatásoktól a telekommunikációs és infrastruktúra-szolgáltatásokat is tartalmazó nemzetközi kiszervezésekig.

Matematikából és fizikából diplomázott a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd MBA-fokozatot szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.