Hirdetés
. Hirdetés

Új rejtett funkció a Windowsban

|

Az Edge böngésző legújabb változata egy hasznos diagnosztikai eszközzel bővíti a rendszert.

Hirdetés

Hirdetés

Aki már telepítette a Microsoft-féle Edge böngésző legújabb, Chromium alapú kiadását, egy hasznos diagnosztikai  funkcióval gazdagodik: egy a programba épített feladatkezelővel, amely megmutatja, hogy a böngésző mekkora erőforrásokat foglal le a számítógépen.

A Shift-Esc billentyűkombinációval előhívható program alaphelyzetben információt szolgáltat arról, hogy a böngésző, egyes moduljai, a megnyitott weboldalak, és a programhoz telepített bővítmények mekkora memóriaterületet és processzorteljesítményt foglalnak le. Ha pedig a jobb egérgombbal kattintunk a programon, egy sor további futási jellemző megjelenítését kapcsolhatjuk be a megjelenő menüben.

Ha úgy ítéljük meg, hogy egy bővítmény túl sok erőforrást fogyaszt, ha kétszer kattintunk rajta, közvetlenül a beálíításait tartalmazó lapra jutunk, és kikapcsolhatjuk azt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.