Hirdetés
. Hirdetés

Új SSD-k elérhető áron

|

A Samsung új 860 QVO SSD szilárdtest meghajtói akár 4 terabájtos (TB) kapacitással, kiemelkedő sebességgel érkeznek.

Hirdetés

A vállalat magas adatsűrűségű, 4 bites MLC NAND flash architektúrájára épülő 860 QVO SSD-knek köszönhetően mostantól a több terabájtos kapacitás kedvező áron érhető el szélesebb körben is.

A nagyméretű multimédia tartalmakat kezelő PC-felhasználók gyakran fejlesztik számítógépeik tárolókapacitását a műveletek gördülékenysége érdekében. A népszerű, 2,5 colos SATA felületre épülő 860 QVO tökéletesen illeszkedik a legtöbb laptopba és asztali gépbe is. A 860 QVO nagy kapacitásának és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően mostantól HHD használata nélkül megoldhatók az indításhoz és tároláshoz kapcsolódó műveletek.

Hirdetés

Az akár 550 MB/s-os olvasási és 520 MB/s-os írási sebességgel a 860 QVO képes azonos színtű teljesítményt elérni, mint napjaink 3 bites MLC SSD-i, köszönhetően a Samsung legújabb 4 bites V-NAND technológiájának és a már bizonyított MJX kontrollernek. A meghajtóba integrált Intelligens TurboWrite technológiával a sebesség tovább növelhető, a kiemelkedően magas teljesítmény pedig hosszabb ideig is fenntartható.  

Az optimális megbízhatóság érdekében az új SSD-k esetében a Samsung a maximális írási terhelhetőséget (TBW - Terabytes Written) az SSD-felhasználók használati mintáinak alapos vizsgálatával állapította meg. Ez egy hároméves jótállást vagy 1440 TBW-t jelent a 4TB-os verzió esetében, illetve 720 és 360 TBW-t a 2TB-os és 1TB-os SSD-k felhasználói számára.  

A 860 QVO SSD-k Magyarországon január közepétől, 49 990 forintos ajánlott fogyasztói ártól vásárolhatók meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.