Hirdetés
. Hirdetés

Új széles formátumú lézernyomtató a Xeroxtól

|

Az új Xerox 6605 A1+ méretű monokróm nyomtató és másoló mérnöki, építőipari munkához és nyomtatószalonok számára. Érdekessége a nagy képernyős kezelőfelület és a színes másolás opció.

Hirdetés

Új, fekete-fehér széles formátumú nyomtatót vezetett be a piacra a Xerox. A 6605 berendezést elsősorban építészeti, mérnöki, építőipari vállalatok, gyártó cégek, valamint kereskedelmi nyomtatószalonok számára tervezték.

 

 

600x600 dpi felbontásban másol, szkennel és nyomtat a Xerox 6605, éles pontos monokróm nyomatok készítésére alkalmas, ami gépészeti tervek, elektromos hálózati rajzok vagy építkezési tervek készítésekor lehet érdekes. A berendezéssel egybeépített színes szkenner segítségével a papír alapú dokumentumokat elektronikus fájlokba szkennelhetjük, valamint többféle méretben másolhatjuk, beleértve a szakterületen legelterjedtebb, E és A0 széles formátumokat.

 

 

A Xerox új terméke percenként öt D, azaz A1+ méretű képet nyomtat, illetve másol. A felhasználók kéttekercses papíradagolást is választhatnak, amely még nagyobb termelékenységet tesz lehetővé. 15 colos színes érintőképernyő és intelligens, egyszerűsített felhasználói felület segíti a berendezés működtetését.

A rendszer FreeFlow Access 14.0 nyomtatószervert használ. Már a szkennelés közben előnézeti képet ad a beolvasott dokumentumról, illetve lehetővé teszi az egyidejű nyomtatást, másolást és fájlba szkennelést. A Xerox 6605 rendszerhez hálózaton keresztül csatlakoztatott megfelelő színes, széles formátumú nyomtató révén előállíthatók színes másolatok is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.