Hirdetés
. Hirdetés

Új szolgáltatások a Firefox mobilappjaiban

|

A Mozilla felhasználókövetés elleni védelemmel és fejlettebb multitaszkolással teszi versenyképesebbé böngészőit.

Hirdetés

Hirdetés

A Mozilla olyan frissítéseket adott ki a Firefox for iOS-hez és a Firefox Focus for Androidhoz, amelyek új szolgáltatásokkal, többek közt felhasználókövetés elleni védelemmel és multitaszkolással egészítik ki a böngésző appokat.

A Firefox for iOS frissítése a 9.0 változatot érinti, amely az iOS 10.3-at (illetve az újabb verziókat) futtató iPhone, iPad és iPod eszközökön használható. Támogatja az Apple iOS 11-et, és véd a felhasználókövetés ellen: ez a lehetőség a privát böngészési módban alapból be van kapcsolja, és automatikusan blokkolja a külső nyomkövetőket. A technológia a böngészés sebességét is növeli.

A, Firefox for iOS 9.0 a mobilapp és a Firefox asztali változatai közti szinkronizáción is javít. A felhasználók így minden mobileszközükön és személyi számítógépükön az aktuális jelszavakhoz, könyvjelzőkhöz és előzménylistákhoz férhetnek hozzá.

A Firefox Focus for Android frissítése a multisztakolást erősíti, és lehetővé teszi, a felhasználó a lapok segítségével több webhelyet böngésszen párhuzamosan.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.