Hirdetés
. Hirdetés

Új szolgáltató születik

|

Várhatóan új márkanév alatt kínálja majd szolgáltatásait az Invitel, Hungarotel és Pantel egyesülésével létrejött HTCC.

Hirdetés

2007. április 27-ével, a magyar és a romániai versenyfelügyeleti hatóságok jóváhagyása után jogilag lezárult az Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt. HTCC (Hungarian Telephone and Cable Corp) általi felvásárlása. A HTCC ügyvezető igazgatójának Martin Lea-t, az Invitel korábbi vezetőjét nevezték ki, az egyesült vállalat élére pedig új menedzsment került.

A HTCC célja a tagvállalatok teljes integrációja, amely folyamat néhány hónapba telik, és előreláthatólag 2008 elején zárul le teljesen. A csoport célja, hogy szolgáltatásait minél előbb egyetlen egyesített márkanév alatt kínálja vásárlóinak. Az új márka bevezetését nagyszabású márkaismertséget és márkamegítélést felmérő kutatás előzi meg.

A cégegyesítési folyamat hatásaként a vállalat megválik néhány dolgozójától, ami a redundáns pozíciók felszámolásából, illetve a helykihasználás ésszerűsítéséből fakad. Így 2007 júliusában - a dolgozói szakszervezettel egyeztetett és aláírt szerződés szerint - előreláthatólag körülbelül kétszáz alkalmazottját bocsátja el a cég.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.