Hirdetés
. Hirdetés

Új típusú Wi-Fi hálózatok jönnek

|

Az Ericsson és a Cisco kiterjesztik stratégiai partneri megállapodásukat egy új Wi-Fi megoldásra, az úgynevezett Evolved Wi-Fi hálózatokra (EWN).

Hirdetés

Az EWN az Ericsson 3GPP alapú mobilhálózati hozzáférését, valamint a központi hálózatokat és alkalmazásokat kombinálja a Cisco Wi-Fi portfóliójával a megbízható, nagy teljesítményű Wi-Fi szolgáltatás biztosítása érdekében az Ericsson mobil, kábeles és más iparági ügyfelei számára.

Az ajánlat előre integrált és ellenőrzött megoldásokat fog tartalmazni, és több jelentős előnnyel is jár:

  • Beltéri kiscellák: a beltéri Ericsson hozzáférési hálózatok Cisco® WLAN technológiával való ötvözése egyszerre teszi lehetővé a Wi-Fi és mobil kapcsolatok telepítését ugyanazon a helyszínen.
  • Szolgáltatói Wi-Fi: lehetővé teszi a kültéri Ericsson hozzáférési hálózatokkal rendelkező szolgáltatóknak, hogy Cisco WLAN-t biztosítsanak előfizetőik számára.
  • Adatforgalom-irányítás: a szolgáltatók integrálhatják a Cisco WLAN-t az Ericsson makró vagy beltéri hozzáférési hálózataival az Ericsson egyedi Valósidejű adatforgalom-irányító rendszerével, így átirányíthatják a felhasználókat a mobil és a Wi-Fi hozzáférési hálózatok között, biztosítva a lehető legjobb felhasználói élményt.
  • Maghálózati integráció: a Cisco WLAN intregrációjával az Ericsson csomagkapcsolt hálózatába megbízható konfigurációk használatával lehetővé teszi a szolgáltatóknak, hogy az összes központi hálózati szolgáltatásukat Wi-Fi-n keresztül biztosítsák többmódú eszközök számára. Az Ericsson nagy sikerű Wi-Fi hívási funkciói máris zökkenőmentesen működnek a Cisco WLAN-on keresztül.

Az új ajánlaton alapuló megoldások tervezését és telepítését a Cisco teljes körű támogatásával az Ericsson szolgáltatási szervezete végzi majd. Az Ericsson globális szolgáltatási lehetőségeivel a szolgáltatók új üzleti modelleket vehetnek át és új piacok felé nyithatnak. Az EWN teljes mértékben menedzselt szolgáltatásként nyújtható több, mint 180 országban, így a megoldás rövid telepítési idővel, könnyen bevezethető.

Az Ericsson és a Cisco - a hálózati, mobil- és felhőalapú fejlesztés és telepítés két piacvezetője - 2015 novemberében nemzetközi üzleti és technológiai partnerségre lépett a jövő hálózatainak megalkotására. A partnerség az ügyfelek számára a két cég erősségeit kombinálja: adattovábbítás, adatközpontok, hálózatok, felhőszolgáltatások, mobilitás, kezelés és irányítás, valamint globális szolgáltatások. Az új generációs stratégiai partnerség a gyorsabb növekedést szolgálja, segíti az innovációt, és felgyorsítja az ügyfelek által minden területen elvárt digitális átalakulást. A mai napig több, mint 250 aktív potenciális ügyféllel sikerült szerződést kötni. Több, mint 60 szerződés világszerte az IP (routing és átvitel) és a szolgáltatások területén köttetett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.