Hirdetés
. Hirdetés

Új üzenetküldő app a Facebooktól

|

A kifejezetten pároknak készült mobilalkalmazás egyelőre csak iPhone-okon használható.

Hirdetés

Hirdetés

Szép csendben megjelent a Facebook új üzenetküldő appja, az egyelőre csak iPhone-okon használható Tuned, amelyet a közösségi szolgáltatás New Product Experimentation csapata készített, és amelyet kifejezetten pároknak terveztek.

Nyilván azért mostanra időzítették a mobilalkalmazás kiadását, mert a koronavírus-járvány miatt sokan kommunikálnak egymással csak digitális eszközökön keresztül, s az iskolai szünetek és az otthonról dolgozás miatt már csak kíváncsiságból is kipróbálják az emberek az ígéretesnek tűnő újdonságokat.

Ami azt illeti, a Tuned valamivel több, mint egy egyszerű üzenetküldő app: a szöveges üzenetek mellett lehetővé teszi a pároknak fényképek és videók küldését, valamint Spotify lejátszási listák és dalok megosztását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.