Hirdetés
. Hirdetés

Új üzleti mátrixnyomtatók a DASCOM-tól

|

Ma is a tűs nyomtatók biztosítják a legalacsonyabb költségeket, különösen többpéldányos nyomtatás esetén, ez pedig válságos időkben kiemelten fontos szempont. Új nyomtatókkal jelentekezik a DASCOM.

Hirdetés

A vállalati nyomtatási megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozó DASCOM öt új nyomtatóval bővíti kínálatát, köztük három síkágyas printerrel. A TallyDASCOM 1318, 1325 és 1430 síkágyas mátrixnyomtatók, míg a TallyDASCOM 1125 és 1225 soros mátrix printerek. Valamennyi készüléket úgy ajánlja a gyártó mint nagy teljesítményű ügyfélszolgálati és háttérirodai dokumentumnyomtató megoldásokat, 7 millió karakteres élettartamú nyomtatószalaggal, amelynek révén az eddigieknél kevesebb szalagcserével és állásidővel üzemeltethetők a készülékek.

 

A TallyDASCOM 1318, 1325 és 1430

A TallyDASCOM 1318 9 tűs, 80 oszlopos készülék, a 1325-ös már 24 tűvel dolgozik, az 1430-as pedig 106 oszlopos szélességű nyomtatásra is alkalmas, síkágyas kialakítású nyomtató. Nyomtatási sebességük rendre 240, 375 és 450 karakter másodpercenként. A gyártó minőségi nyomatokat ígér és könnyen kezelhető vezérlőpanelt, vágott és leporello papírra egyaránt. Mindhárom készülék ügyfélszolgálati munkára készült, kis helyigénnyel, hogy elhelyezhetők legyenek kereskedésekben, utazási irodákban, vasútállomásokon, bankokban vagy orvosi rendelőkben. Lapadagoló rendszerük többféle papírtípus kezelésére is alkalmas, úgy mint többpéldányos számlák, receptek, jelentések és többoldalas kérdőívek.

Kétsoros mátrixnyomtató is szerepel az újdonságok között, a TallyDASCOM 1125 (24 tű, 80 oszlop) és a 1225 (24 tű és 136 oszlop).

 

 

A TallyDASCOM 1125 és 1225

A gyártó masszív felépítésű, nagy teljesítményű nyomtatásra alkalmas eszközökként jellemzi ezt a két modellt, amelyek 10 cpi betűméret mellett másodpercenként 375 karaktert is képesek papírra vetni. Ipari környezetbe és irodába, kisebb volumenű jelentés és listanyomtatáshoz, címkekészítéshez, jegyzetek, címkék előállításához tervezték mindkettőt. A híranyag a ma elérhető legalacsonyabb árú mátrixnyomtatók között említi a 1125 és 1225 modelleket, amelyek használható alternatívái az alacsony költséggel dolgozó üzleti tintasugaras rendszereknek, legalábbis vázlatnyomtatásra. Annyi bizonyos, hogy általánosan elmondható: A mátrixnyomtatók lényegesen előnyösebb üzemeltetési költségeket biztosítanak nemcsak a lézernyomtatóknál, de az üzleti felhasználásra optimalizált tintasugaras rendszereknél is.

Robin Edwardes, a DASCOM GB ügyvezető igazgatója szerint: ?a mai felgyorsult üzleti környezet pontos nyomtatást követel nap mint nap és az irodai terület megtakarítása is előnyt jelent". Edwardes szerint az új nyomtatók páratlan teljesíményt és alacsony üzemeltetési költségeket kínálnak, kis helyigényük miatt pedig bármelyik irodában elhelyezhetők.

Már elérhetők az újdonságok, az 1125-ös és 1225-ös modellek 226 illetve 246 fontért (GBP) kaphatóak. Az 1328, 1325 és 1430 modellszámú síkágyas printerek ára rendre 218, 317 és 362 font a gyártó közleménye szerint.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.