Hirdetés
. Hirdetés

Új üzleti notesz a Sony-tól

|

Nagyképernyős kivitelt kínál a Sony Vaio S laptopsorozat legújabb tagja.

Hirdetés

A Sony Vaio S notebookcsaládja idén ősszel egy relatíve könnyű, 1,96 kg-os tömeggel bíró modellel bővült. A magnézium és alumínium alapanyagok biztosítják a kis tömeget és ellenálló képességet, a Sony „full flat" design és a különleges nyitómechanika pedig a professzionális megjelenést. A készülékbe 39,5cm-es (15.5") Full HD Vaio Display Plus került; a más fényforrásokból származó zavaró tükröződéseket a különleges képernyő elnyeli, így a szem kevésbé fárad el egy hosszúra sikerült munkanapon.

 

Sony Vaio S
Sony Vaio S

 

A maratoni meetingeket a Vaio S rugalmasan használható akkumulátor rendszere támogatja. A belső akku akár 6,5 órára elegendő energiát biztosít (stamina módban). A külön megvásárolható, kiegészítő akkumulátor bármikor a számítógéphez csatlakoztatható, így az energia már 13 órán át is kitarthat. Ha épp sietünk, a „Quick Charge" segítségével 20 perc alatt 1 órára elegendő energiát tölthetünk az akkumulátorra. Emellett a „teljesítmény" választógomb segítségével egyszerűen válthatunk a maximális teljesítmény és az energiatakarékos üzemmód között - ez utóbbi akkor hasznos, ha nincs hálózati csatlakozási lehetőség.

A dél-koreai vállalat új készülékekbe olyan Sony fejlesztések kerültek, amelyek egyszerűbbé teszik a munkát. A hátsó megvilágítással rendelkező billentyűzet teljes értékű numerikus résszel is rendelkezik. A környezeti fényerősséget érzékelő szenzor automatikusan állítja optimális értékre a kijelző fényerejét. A HD webkamerát erősítő Sony „Exmor" technológia pedig a videokonferencia képét igyekszik mindvégig élesen és tisztán tartani.

Az új, Intel Core i5 processzorral, 4 GB DDR3 SDRAM-mal, 500 GB-os merevlemezzel szerelt, duál grafikus alrendszerrel (AMD Radeon HD 6630M (1 GB VRAM) + Intel HD Graphics 3000) bíró és 64 bites Windows 7-tel előre telepített Vaio S sorozatú, 39,5cm (15,5") üzleti notebook 2011 októberétől kapható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.