Hirdetés
. Hirdetés

Új vékonykliens-eszközök a Fujitsu-tól

|

A Fujitsu bemutatta FUTRO vékonykliens-eszközeinek kiterjedt nagyvállalati környezetekre optimalizált, rugalmasság, teljesítmény és biztonság szempontjából is továbbfejlesztett, új generációját.

Hirdetés

A négy új modell egyike a FUTRO Q940 PalmSecure Appliance, amely a vékony kliensek közül elsőként alkalmazza a Fujitsu tenyérvéna-alapú biometrikus biztonsági technológiáját. Az új modellek Windows 10 IoT Enterprise és eLux operációs rendszerrel, valamint Scout Enterprise felügyeleti szoftverrel rendelhetők.

Hirdetés

A Fujitsu vékonykliens-eszközei közül a FUTRO Q940 tartalmazza elsőként integrált módon a tenyérvéna-mintázatot felismerő PalmSecure technológiát. Az elterjedt biometrikus technológiáknál pontosabb PalmSecure új biztonsági réteg beiktatásával védi az értékes, bizalmas és kritikus adatokat. A PalmSecure-ral végzett azonosításhoz a regisztrált felhasználóknak mindössze el kell húzniuk kezüket az érintésmentes érzékelő felett. Az egyszeres bejelentkezést (SSO) használó környezetek mellett a PalmSecure a kényes adatokat vagy céges alkalmazásokat tartalmazó környezetekben is ideális kiegészítő felhasználóazonosító módszer.

A FUTRO kínálat további tagjai a 0,87 literes házba szerelt, ultrakompakt FUTRO S540 és S740 modellek, és a FUTRO S940, amely a Fujitsu FUTRO vékony kliensek közül elsőként tartalmaz beépített tápegységet és opcionálisan Power over Ethernet (PoE) technológiát. Utóbbi két megoldás mindegyike hozzájárul a rendezett íróasztal kialakításához. A sokoldalú FUTRO S940 mindezek mellett nagy sebességű USB-csatlakozást nyújtó, C-típusú USB-porttal is fel van szerelve, és opcionálisan grafikus kártyával támogatja a produktívabb munkavégzéshez kialakított, többmonitoros környezetek működését.

A megnövelt feldolgozási és számítási teljesítmény révén mind a négy FUTRO modell elősegíti a multimédia-kommunikációs eszközök és a csoportmunka egyre szélesebb körű használatát. Továbbfejlesztett multimédia-képességeiknek köszönthetően jól együttműködnek egységes kommunikációs alkalmazásokkal (pl. Windows 10 Enterprise IoT edition esetén Skype for Business vagy eLux esetén Cisco VXME és Avaya), és megbízható videokonferencia-képességekkel, a különböző fizikai helyszínen dolgozó munkatársakból álló csapatoknál pedig egyszerű képernyőmegosztással fokozzák a csoportmunka hatékonyságát.

A FUTRO eszközök terepen is kitartóan teljesítenek. Nincsenek mozgó alkatrészeik, ventilátoraik, kevesebb energiát fogyasztanak, kevesebb hőt termelnek, mint az asztali PC-k, és teljesen zajmentesen működnek. Mindegyik modell rendelhető eLux RP 6 operációs rendszerrel és a Unicon Scout Enterprise Management Suite 15 felügyeleti szoftverével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.