Hirdetés
. Hirdetés

Új Wi-Fi megoldás

|

A Cisco Meraki bemutatta Meraki Go elnevezésű, kis- és családi vállalkozások számára készült Wi-Fi megoldását.

Hirdetés

A Meraki Go révén a kisvállalkozások egy könnyen használható alkalmazás segítségével menedzselhetik Wi-Fi hálózataikat, olvashatjuk a kiadott közleményben.

Hirdetés

A lépésekre lebontott útmutatót követve a felhasználók percek alatt beállíthatják a Wi-Fi hálózatot. A megoldás lehetővé teszi a boltoknak, éttermeknek, kávézóknak, hogy szétválasszák a vállalkozás és a vendégek által generált adatforgalmat, így biztonságban tudhatják céges adataikat.

 

A Meraki Go felhasználói gyorsan és egyszerűen állíthatnak be korlátozásokat az alkalmazások használatához, és a nem kívánt weboldalakhoz való hozzáférést is blokkolhatják. A korlátozott sávszélességgel rendelkező kis irodák pedig kiemelten kezelhetik a cég adatforgalmát, és nem kell aggódniuk, hogy például a videó streamelés akadályozza a munkát. 

A Meraki Go csomagokhoz előfizetés szükséges (1, 3 vagy 5 éves), amely magában foglalja az alkalmazásból elérhető támogatást, a biztonságot és az applikáció frissítését. 

További információ a meraki-go.com oldalon található.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.