Hirdetés
. Hirdetés

Új zenei és filmcsatornát indít a Google

|

A YouTube Redet a YouTube Premium váltja fel

Hirdetés

Hirdetés

Két új streamelő szogláltatást jelentett be a Google.

A már bejáratott streamelő szolgáltatások (Apple Music, Spotify, Tidal) versenytársának szánt YouTube Music dalokhoz, albumokhoz, zenei videókhoz, lejátszási listákhoz és remixekhez nyújt hozzáférést.

A szolgáltatásnak lesz egy ingyenes (hirdetésekkel támogatott), és egy fizetős (hirdetésmentes) változata, és az anyagokhoz Android, iOS és asztali rendszereken egyaránt hozzáférhetünk.

A fizetős változat, a YouTube Music Premium havi 9,99 dollárba kerül majd, és ez a verzió letöltéseket, illetve háttérben történő zenehallgatás is támogat.

A jelenlegi Google Play Music előfizetők automatikusan megkapják a YouTube Music Premium tagságot.

A YouTube Music május 22-én indul az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Koreában és Mexikóban, majd néhány hét múlva több európai országban. A magyarországi időpont egyelőre nem ismert.

A YouTube Red streamelő szolgáltatás YouTube Premiummá alakul. A beindítás ütemezése hasonló a YouTube Musicéval; az előfizetési díj havi 11,99 dollár .

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.