Hirdetés
. Hirdetés

Új Zune generáció a Microsofttól

|

Érintés-érzékeny kezelőszervek, vezeték nélküli hálózati elérés és a háromból két modellben flash memória, mint háttértár.

Hirdetés

A redmondi cég tervei szerint az újdonságok november közepén kerülnek majd a boltokba, hogy készen álljanak az év végi vásárlási hajrára. Az első generációból a tavaly novemberi premier óta 1,2 millió darabot értékesítettek, ami nem tűnik igazán soknak a piacvezető iPodhoz képest, de a merevlemezes hordozható médialejátszók piacának 10 százalékát, a teljes médialejátszó piac 3 százalékát jeleni.

A három új Zune mellett a Microsoft elindította a Zune Social nevű online közösségi oldal béta változatát is, illetve áttervezte és "újrakészletezte" a Zune Marketplace-t az online zeneboltot, ahol több mint 1 millió DRM (digital rights management - azaz másolásvédett) nélküli, MP3 állományt kínál, melyek nem csak a Zune-on játszhatóak le. A három új Zune-ból a legtestesebb a 80 gigabájtos merevlemezt tartalmazó változat, mely 249,99 amerikai dolláros árcédulát visel. A másik két modell flash-alapú és 4-, illetve 8 gigabájt kapacitású, 149,99, illetve 199,99 dollárért. Az új Zune új érintés-érzékeny kezelőszerveket kapott, melyet a Microsoft Zune Pad-nak hív. A flash-alapú modellek is képesek videólejátszásra, illetve rendelkeznek beépített Wi-Fi vezérlővel, melyen keresztül memóriájukat feltölthetjük a lejátszandó médiával, de FM rádió is került beléjük.

zune8048.jpg
Az új Zune-család. A tornasorban az első a 3,2 hüvelykes kijelzőjű, 80 gigabájtos merevlemezzel szerelt változat, tőle jobbra a 4- és 8 gigabájtos flash memóriás verziók.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.