Hirdetés
. Hirdetés

Újabb jelek, hogy a merevlemez a végét járja

|

További ijesztő működésbeli rendellenességek, amelyek adattárolónk közeli halálát valószínűsítik.

Hirdetés

Augusztusi cikkünkben - 8 jele annak, hogy lemezmeghajtónk halni készül - leírtunk pár jelenséget, amelyek arra utalnak, hogy merevlemezünk már nem sokáig bírja szusszal. Olvasói visszajelzések és más források alapján most újabb olyan hibajelenségeket közlünk, amelyek alapján arra következtethetünk, hogy pörgő masinánk rövidesen cserére szorulhat.

•    Bekapcsolásakor/újraindításakor a számítógép nem találja a boot meghajtót, és csak újbóli bekapcsolásra hajlandó elindulni
•    A meghajtó nem található meg a BIOS-ban vagy az UEFL-ben
•    A meghajtó eltűnik a Windows Intézőből, illetve Fájlkezelőből
•    Egy állomány másolása a problémás meghajtóra tönkreteszi az állományt
•    Kék képernyők jelennek meg, amikor a problémás meghajtót használja a rendszer vagy az alkalmazások

Hirdetés

A gyanúsan viselkedő meghajtót érdemes átvizsgálni egy lemezdiagnosztikai programmal, például a Data LifeGuard Diagnostics-szal vagy a HDDScan-nel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.