Hirdetés
. Hirdetés

Újabb leépítések várhatók az AMD-nél

|

Az AllThingsD értesülései szerint a chipgyártó újabb munkavállalóitól szabadulna meg a következő két hónap során. A cégnél a közelmúltban fejeződött be egy nagyobb, a stáb 15 százalékát érintő szerkezetátalakítás.

Hirdetés

Az AllThingsD pénteken "több" meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írta, újabb elbocsátásokra készül az AMD menedzsmentje. A „szerkezetátalakítás” várhatóan jövő januárban fejeződik be.

A hírek szerint a menedzserek négyszemközt már a cég több dolgozójával is közölték, ideje új munkahely után néznie; de a kirúgásokat egyelőre megpróbálják titokban tartani – attól tartanak, hogy az újabb leépítések hírére egyes kulcsemberek önként távoznának a gyártótól.

Egy - szintén névtelenül nyilatkozó - „bennfentes” szerint az AMD Sunnyvale-i főhadiszállásán dolgozó munkatársak körében már nyílt titoknak számít, hogy újabb elbocsátások várhatók. „Tisztában vannak vele, hogy a menedzsmentnek rendbe kell hoznia pár dolgot, amit elmulasztottak megoldani a leépítések legutóbbi körében” - fogalmazott a ZDNet-nek nyilatkozó forrás.

Az AMD vezetői legutóbb októberben hajtottak végre nagyobb arány leépítést: akkor a cég globális munkavállalóinak közel tizenöt százalékát elbocsátották. A cég nem kívánta kommentálni a blog értesüléseit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.