Hirdetés
. Hirdetés

Újabb lépéssel közelebb a Chrome-hoz az Edge

|

A Microsoft böngészője rövidesen beépített fordítót kap.

Hirdetés

Hirdetés

Az új Chromium alapú Microsoft Edge böngésző belső fordítóval egészül ki, így automatikusan képes lesz lefordítani a különböző nyelvű webhelyeket.

Az új funkcióról a Microsoft Translator ikon árulkodik az Edge Canary, vagyis a tesztváltozat címsora mellett. Az új ikon megjelenése azt jelenti, hogy az Edge automatikusan le tudja majd fordítani az internetes oldalakat. A Chrome-ban van egy hasonló lehetőség, és úgy tűnik, hogy a Microsoft is ezzel a szolgáltatással kísérletezik.

Ha az említett ikonon kattintunk, a böngésző felkínálja a lehetőséget, hogy válasszunk a fordítási célnyelvek közül, és azt is beállíthatjuk, hogy egy meghatározott nyelvből mindig készüljön fordítás. Akárcsak a Chrome-ban, itt is ide-oda kapcsolhatunk az eredeti webhely és a lefordított változat között.

A funkció egyelőre csak a Canary változatban működik, és mivel ez a kiadás szinte naponta frissül, valószínű, hogy a fordító korai fejlesztési stádiumban van. De nem kétséges, hogy előbb-utóbb a stabil verzióban is találkozhatunk majd vele.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.