Hirdetés
. Hirdetés

Újabb Nokia telefonokból varázsolható IP-telefon

|

Az Avaya bejelentette, hogy a tavaly piacra dobott IP-mobil konvergencia-megoldását, a Nokiával közösen fejlesztett Communication Managert kiterjeszti a finn cég 80-as, illetve 9-es sorozatú okostelefonjaira is.

Hirdetés

A 2005-ben bejelentett, áttörést jelentő népszerű mobil-vezetékes konvergencia-fejlesztés most újabb állomásához érkezett azzal, hogy a megoldást, mely korábban csak a Nokia 60-as sorozatára volt elérhető, most a 80-as platformra, és a 9300/9300i üzleti smartphone-okra, valamint a 9500-ös Communicator-ra is kiterjesztik.

A megoldás lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak egy egyszerű mobileszközt használjanak, mely rendelkezik az üzleti asztali telefonok fő funkcióival, mint a konferenciahívás, átirányítás, hangfelvétel, gyorstárcsázás, vagy a céges rövid hívószámok használata. Ezen kívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználó szabadon válthasson hivatalos hívásról privátra, elkerülve ezzel az utólagos számlavitákat. Az Avaya Communication Manager szoftvert feltelepítve lehetővé válik, hogy a telefon használója egyetlen üzleti számon legyen elérhető, és egyetlen hangpostafiókot használjon, akár az irodában, akár azon kívül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.