Hirdetés
. Hirdetés

Újabb problémák a Windows 10 frissítésekor

|

Sokan számolnak be arról, hogy hibaüzenettel megszakad az operációs rendszer legújabb verziójának a telepítése.

Hirdetés

Hirdetés

Azt ígérte a Microsoft, hogy a hétfőn megjelent April 2018 Update nevű nagy frissítés az offlline idő lerövidítésének köszönhetően hamarabb települ, mint a korábbi változatok. Ez igaznak bizonyult, azonban arra nem számítottak sokan, hogy egyáltalán nem tudják majd telepíteni az új változatot.

Márpedig egyre többen panaszkodnak arról a Microsoft közösségi fórumain, hogy a telepítési folyamat hibaüzenet megjelenését követően váratlanul megszakad. Sajnálatos módon a hibaüzenetek nem szolgálnak érdemi információval arról, hogy mi okozza a telepítés leállítását, azonban szakértők szerint valószínűleg kompatibilitási problémák állnak a dolog hátterében, sőt, az az előfordulhat, hogy kevés a rendelkezésre álló lemezterület.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.