Hirdetés
. Hirdetés

Újabb részletek a Huawei csúcsmobiljáról

|

A Huawei Nova 6 5G-t december 5-én mutatják be a nagyközönségnek, de az infók szivárogtatása már megkezdődött.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei Nova 6 5G hivatalos bemutatója csak december 5-én lesz Kínában, de a gyártó a webhelyén már közzétette a mobilterv bizonyos jellemzőit, és néhány renderkép, illetve kémfotó is megjelent az újdonságról.

Mindezek alapján annyi máris tudható, hogy a mobil széles bevágású kijelzőt kapott, és az ujjlenyomat-olvasó az eszköz oldalára került.

A Huawei Nova 6 5G 8/128 gigabájtos és 8/256 gigabájtos verzióban kerül az üzletekbe, és a jövendő vásárlók négyfajta színből választhatnak: lesz a mobilból fekete, kék, rózsaszínű és piros változat.

A 6,57 hüvelykes kijelzőn lévő kameralukban egymás mellé került a fő szelfikamera (ennek felbontása várhatólag 32 megapixel), és a 105 fokos, ultra széles látószögű kamera, amely csoportképek elkészítésére is alkalmassá teszi az egységet.

A Huawei Nova 6 5G hátoldalán találjuk a szokásos lencseoszlopot, amelynek legfontosabb eleme egy 60 megapixeles Sony IMX686. A kamerák alatt helyezkedik el a LED vaku, ennek jobb oldalán pedig a lézeres autofókusz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.