Hirdetés
. Hirdetés

Újabb utazás a harmadik dimenzióban

|

A főként a termék-design, csomagolás, ékszer- és bútoripar területén használt Amapi Pro szoftver legfrissebb verziója számos újdonsággal szolgál.

Hirdetés

Az Amapi Pro 7.51 program a 3D modellezők számára egy komplett NURBS alapú modellezőrendszert jelent, amely teljesen kompatibilis a CAD szabványokkal (IGES, SAT, STEP, openNURBS, VDAFS, STL és DWG), valamint képes tökéletes STL fájlok létrehozására is, így gyorsan készíthetünk prototípusalakzatokat a segítségével. Külön figyelmet érdemel a poligonális modellek NURBS-szé konvertálása, így alakzatok visszafejtésekor nagy hasznát vehetjük: 3D szkennerrel elkészített poligonális objektumokat átkonvertálhatunk NURBS-szé.

A NURBS modellezési technika jelenleg már ipari szabvány modellezési eljárás görbe felületű tárgyak leírására. A non-uniform rational B-spline, azaz a nem egyenközű felosztással kapott racionális B-spline görbéket használó modellezési módszert a szabad felületeknek módszerének is nevezik. A racionális egyenlet jobb modellezést biztosít olyan fontos görbék és felületek esetén, mint például a kúpszelet vagy a gömb.

"Az Amapi Pro egy fantasztikus modellezőeszköz, amely jól kiegészíti az e frontier jelenlegi kínálatát" - mondta Veszprémi László, az e frontier marketing igazgatója. "A program jól illeszkedik a belsőépítészetben és épülettervezésben is használatos Shade alkalmazáshoz, a jövőt illetően pedig elköteleztük magunkat az Amapi Pro technológiának, amelyet jelenlegi szoftvereinkbe szeretnénk integrálni."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.