Hirdetés
. Hirdetés

Újabb Windows 10 frissítési buktától fél az Intel

|

Ezért már most kiadta a jövő hónapban megjelenő nagy frissítést támogató vezérlőket, hogy legyen idő a kompatibilitás ellenőrzésére.

Hirdetés

Hirdetés

Az Intel olyan új grafikus vezérlőket adott ki, amelyek már támogatják a jövő hónapban megjelenő Windows 10 May 2019 Update-et.

Látszólag elsietett  a lépés, ám az Intel Graphics Driver 26.20.100.6709-nek van egy fontos szerepe: a kompatibilitás tesztelésével segíthet elkerülni azokat a problémákat, amelyek a tavaly októberi Windows 10 frissítésnél felléptek.

A 09.21.00.3755 verziószámú Intel Smart Sound Technology vezérlő a frissítés telepítése után teljesen összezavarta az audio részt, és a vezérlőkkel kapcsolatos gondok miatt a Microsoft kénytelen volt blokkolni a frissítést ezeken a PC-ken.

A 24.20.100.6344 és 24.20.100.6345 verziószámú Intel megjelenítő-vezérlőket futtató rendszereken jelenleg is él a blokk.

A Microsoft szerint az Intel "meggondolatlanul" adta ki ezeket a vezérlőket, és bár a hibákat már korrigálták, időbe telik, míg a javított frissítések az OEM-eken keresztül lecsurognak az érintett eszközökhöz, ezért a Microsoft még mindig letiltja az ilyen PC-ken az októberi frissítés telepítését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.